Πληροφορίες

Χώρος Διεξαγωγής Συνεδρίου


Astir Egnatia Alexandroupolis
Λεωφ. Δημοκρατίας, Αλεξανδρούπολη 68100
https://www.astiregnatia.com/

Διαμονή στην Αλεξανδρούπολη

Το Γραφείο Διοργάνωσης έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές διαμονής στο συνεδριακό ξενοδοχείο, για τους συμμετέχοντες, για περιορισμένο αριθμό δωματίων.

Ακολούθως θα δείτε τις ειδικές τιμές διαμονής για μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια standard κατηγορίας.

Astir Egnatia Alexandroupolis
Standard μονόκλινο δωμάτιο 95€
ανά δωμάτιο/ανά ημέρα
Standard δίκλινο δωμάτιο 105€
ανά δωμάτιο/ανά ημέρα

Πληροφορίες κράτησης διαμονής

  • Η ανωτέρω τιμή περιλαμβάνει πρωινό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και όλους τους νόμιμους φόρους, εκτός του φόρου διαμονής
  • Ο φόρος διαμονής ανέρχεται σε 3€ ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο από τους διαμένοντες συνέδρους
  • Ειδικές απαιτήσεις (σουίτες, επιπλέον ημέρες, διαμονή οικογενειών κλπ), μπορούν να οργανωθούν ανά περίπτωση και πρέπει να αποστέλλονται στο Γραφείο Διοργάνωσης του συνεδρίου – InSession Events. Να μπει link στο InSession Events που θα ανοίγει αυτόματα στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  • Όλα τα δωμάτια θα επιβεβαιωθούν βάσει προτεραιότητας

Διαδικασία κράτησης και πληρωμής
Η κρατήσεις δωματίων πραγματοποιούνται on-line, κατά τη διαδικασία της εγγραφής.
Πληροφορίες για τον τρόπο κράτησης, τον τρόπο πληρωμής καθώς και για την ακυρωτική πολιτική θα αναρτηθούν σύντομα.

Αεροπορικά εισιτήρια, μετακινήσεις, μεταφορές
Για αεροπορικά εισιτήρια από/προς την Αλεξανδρούπολη, οδικές μετακινήσεις ή για τη μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Διοργάνωσης του συνεδρίου – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η Αλεξανδρούπολη σας καλωσορίζει

Example image

Από τα Νεολιθικά χρόνια μέχρι σήμερα στα όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης ακμάζουν σπουδαίες πόλεις και η περιοχή αναπτύσσει έναν μοναδικό πολιτισμό.

Η Αλεξανδρούπολη ενσωματώθηκε στην Ελληνική επικράτεια στις 14 Μαΐου 1920, παίρνοντας το όνομα μας προς τιμήν του Βασιλιά Αλέξανδρου, και είναι η πόλη που αντικατοπτρίζει κάθε στιγμή της ιστορίας του 20ου αιώνα, σε κάθε δρόμο και κάθε κτίριο της. Με μια σημαντική αστική ανάπτυξη, αλλά και με την βαθιά παράδοση των θαλασσινών πρώτων κατοίκων της, η πόλη μεταμορφώθηκε από ψαροχώρι σε σύγχρονη πόλη και συνεχίζει μέχρι σήμερα να εξελίσσεται σημαντικά, με ταχείς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης και με μοχλούς την Εγνατία Οδό, το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το σιδηροδρομικό σταθμό.

Σήμερα, η Αλεξανδρούπολη προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής με περιβαλλοντική ισορροπία και έντονη πολιτιστική δραστηριότητα.

Ο μοναδικός διεθνής υγρότοπος του Δέλτα του Έβρου με την εξαιρετικής σπουδαιότητας βιοποικιλότητα, το εκτενές παραλιακό μέτωπο που βλέπει το Θρακικό πέλαγος, η σπουδαία χλωρίδα και πανίδα του ορεινού όγκου αλλά και το ιδιαίτερο γεωθερμικό πεδίο των Λουτρών Τραϊανούπολης, είναι φυσικά χαρακτηριστικά που καθιστούν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης έναν τόπο ιδιαίτερης περιβαλλοντικής σημασίας για όλη την Ευρώπη.

Το σπουδαιότερο τοπικό προϊόν της Αλεξανδρούπουλης είναι το λάδι, που παράγεται από τον υπεραιωνόβιο ελαιώνα της Μάκρης.

Στην Αλεξανδρούπολη μπορείτε να έρθετε οδικώς, με τρένο ή αεροπορικώς. O Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» απέχει 7 χλμ. από το συνεδριακό ξενοδοχείο ενώ ο σταθμός του τρένου βρίσκεται σε απόσταση 1,3 χλμ.

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της πόλης της Αλεξανδρούπολης - https://alexpolis.gr/visitalexpolis/
Πληροφορίες
© FFNCongress.gr | All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.